BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN BAĞPINAR MAHALLESİNE ZİYARET

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Belediye Meclis Üyesi Recai Örs, 12 Haziran 2018 Salı günü saat 17.00'de Bağpınar Mahallesine giderek mahalle sakinlerini ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği ziyarette mahalle sakinleriyle sohbet eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, vatandaşların talep ve isteklerini dinleyip, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve yatırım projeleri hakkında bilgiler vererek, bayramdan sonra mahalle içi parke taş yol yapımı ve Bağpınar Kozyörük Mahallesi arası yol yapımının başlayacağını belirtti.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Belediye Meclis Üyesi Recai Örs mahalle sakinleri ile gerçekleştirilen ziyarette Bağpınar Mahallesine kurulan çocuk oyun gruplarını da incelediler.

Mahalle sakinleri gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade edip, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Belediye Meclis Üyesi Recai Örs'e çalışmalarında başarılar dilediler.