BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL CUMHURİYET HALK PARTİSİ MALKARA İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI SEÇİMİNE KATILDI

Malkara Belediye Başkanı Ulaş YURDAKUL,  12 Ocak 2018 Cuma günü saat 14.30'da Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Parti Binasında gerçekleştirilen Kadın Kolları Başkanlığı seçimine katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Seçimine; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya ERTAN, Belediye Meclis Üyesi Nuran BAŞKÜTÜK, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Gaye ÇOLAKOĞLU, CHP Malkara Kadın Kolları Başkanı Hamiyet KURBAN ve basın mensupları, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Üyeleri katıldılar.

CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçiminde konuşma yapan Belediye Başkanı Ulaş YURDAKUL; “İlçe Kadın Kolları Kongremize hepiniz hoş geldiniz. Yüreğinde Cumhuriyet sevgisi ve sevdası olan kadınlarımızı Cumhuriyet Halk Partisi'nde siyaset yapmaya davet ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Kadın Kolları başkanlığına seçilecek olan arkadaşımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Herkese saygı ve sevgilerimi sunarım.”dedi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un konuşmasının ardından CHP Malkara İlçe Kadın Kolları üyeleri oylarını kullandılar.

Yapılan oylama sonucu CHP Malkara İlçe Kadın Kolları başkanlığı seçimine tek liste giren Neslihan KÖKTEN  başkan seçildi.

Seçim sonrasında Malkara Belediye Başkanı Ulaş YURDAKUL, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçiminin hayırlı olmasını temenni edip, CHP Kadın Kolları Başkanı seçilen Neslihan KÖKTEN'e başarılar dileyerek kendisini ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.