BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL ÇOK AMAÇLI KAPALI PAZAR YERİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 14 Kasım 2017 Salı günü saat 14.00'de Camiatik Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, 563 Ada, 51 Parsele inşa edilecek olan Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri hafriyat çalışmalarını yerinde inceledi.

Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri hafriyat çalışmalarını yerinde inceleyen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, yetkililerden çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı.

İncelemeler esnasında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Uzun zamandır üstünde mesai harcadığımız ve 2 Kasım 2017 tarihinde sözleşmesini imzaladığımız Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yerinin hafriyat çalışmalarına yüklenici firma geçtiğimiz günlerde başladı. Hafriyat çalışmalarını tamamladığımızda zaman kaybetmeden inşaat çalışmalarına başlanacak. Malkara Belediyesi'nin şimdiye kadar kendi bünyesinde yaptığı en büyük yatırım. Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri çalışmalarına tüm hızıyla devam ederek Malkara'ya uzun zamandır ihtiyacı olan Modern Pazar Yerini kazandıracağız. Şimdiden Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri Malkaramıza ve Malkara'da yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.