BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL BAŞKAN YARDIMCISI CELAL YILMAZ İLE BİRLİKTE BALABANCIK MAHALLESİ YOLU ÜZERİNDEKİ SICAK ASFALT YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz ile birlikte 27 Ağustos 2014 Çarşamba günü saat 14.00'de Balabancık Mahallesi yolu üzerinde yapılan sıcak asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz yetkililerden yol yapım çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra mahalle kahvesine giderek vatandaşlarla sohbet edip vatandaşların sorunlarını dinlediler ve sorunların en kısa zamanda giderileceğini belirttiler. Balabancık Mahallesi'ndeki vatandaşlar hem gerçekleştirilen ziyaret hem de yapılan yol yapım çalışmaları için Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz'a memnuniyetlerini ifade ettiler.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler