BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL AVCILAR GÜNÜ SEBEBİYLE BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Avcılar Günü olması sebebiyle, 13 Eylül 2018 Perşembe günü 11.00 ile 12.00 saatleri arası 14 Kasım Avcılar ve Balıkçılar Derneği Başkanı Nedim Karahan ve Avcılar Derneği Başkanı Sadık Akçay'a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert’te yer aldı.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 14 Kasım Avcılar ve Balıkçılar Derneği Başkanı Nedim Karahan ve Avcılar Derneği Başkanı Sadık Akçay'ın 13 Eylül Avcılar Günü'nü kutlayıp, tüm avcıların yeni av sezonunun hayırlı olmasının temennisinde bulundu.

14 Kasım Avcılar ve Balıkçılar Derneği Başkanı Nedim Karahan ve Avcılar Derneği Başkanı Sadık Akçay ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür edip çalışmalarında başarılar dilediler.