BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI BAHAETTİN CÖMERT'TEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA GAZETE VE AJANSLARA ZİYARET

Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin CÖMERT, 10 Ocak 2018 Çarşamba günü 14.00-15.30 saatleri arasında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Malkara'da faaliyet gösteren gazete ve ajansları ziyaret edip, gazete ve ajansların imtiyaz sahipleri ile çalışan basın mensuplarına hediyelerini takdim etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin CÖMERT, Medya Batı Gazetesi, Saygın Gazetesi, malkaram.com ve Devrim Gazetesi Malkara Şubesine giderek gerçekleştirdiği ziyaretlerinde gazete ve ajansların imtiyaz sahibi ve çalışanlarının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Malkara'da faaliyet gösteren gazete ve ajansların imtiyaz sahipleri ile çalışan basın mensupları bu anlamlı gün sebebiyle kendilerini unutmayıp ziyaret etmesinden dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin CÖMERT'e teşekkür ettiler.