BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI BAHAETTİN CÖMERT ŞEHİT SELİM VURAL'I ANMA PROGRAMINA KATILDI

Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, 13 Kasım 2017 Pazartesi günü saat 14.00'de Şehit Selim Vural Ortaokulunda gerçekleştirilen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural'ı anma programına katıldı.

Gerçekleştirilen anma programına; Malkara İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, Malkara İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, Malkara İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Murat Kızıltan, Siyasi Parti Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, Malkara İlçe Müftüsü Safi Çınar,  Şehit Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural'ın ailesi ve yakınları, Belediye Meclis Üyeleri, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural'ı anma programı, şiirlerin okunması, duaların edilmesi ve yapılan ikramlarla son buldu.