BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI BAHAETTİN CÖMERT DERNEK BAŞKANLARINI MALKARA'DA MİSAFİR ETTİ

Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, 7 Ekim 2017 Cumartesi akşamı saat 19.30'da Malkara'yı ziyaret eden İzmir Trakyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahattin Kılıç, İzmir Çağdaş Balkan Kadınlar Derneği Başkanı Emine Özarslan, İzmir Balkan Dernekleri Federasyon Başkan Yardımcısı Atıf Sakarya, İzmir Balkan Dernekleri Federasyon Denetim Kurulu Başkanı Muzaffer Anar'ı ve İzmir Trakyalılar Derneği üyelerini Malkara'da misafir etti.

Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, Dernek Başkanları ve üyelerine Malkara'yı gezdirdi. Gezi esnasında misafirler Şehitlik Abidesi ve Hürriyet Caddesi'nde bulunan Atatürk Sevgi Duvarı'nda hatıra fotoğrafı çekildiler.

Dernek Başkanları ve üyeleri Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert'e kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetlerini dile getirip, teşekkür ettiler.

Malkara ziyaretinin ardından Dernek Başkanları ve üyeleri 8 Ekim 2017 Pazar günü Yaylagöne Mahallesinde düzenlenen Yaylagöne Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği'nin geleneksel olarak düzenlediği aşure günü etkinliğine katıldılar.