BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ VOLKAN SOĞANCILAR MEKİK GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI

Belediye Başkan Vekili Volkan Soğancılar, 13 Nisan 2018 Cuma Günü saat 12.30'da İrfan Macar İlköğretim Okulu Bahçesi'nde Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Mekik Günü etkinliğine katıldı.

Mekik Günü etkinliğine Belediye Başkan Vekili Volkan Soğancılar'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert ile Celal Yılmaz, İrfan Macar İlkokul Müdürü Salih Ataş, Şairnevi İlkokul Müdürü Mustafa Öz, öğretmenler, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

İrfan Macar İlkokul Müdürü Salih Ataş Mekik Günü etkinliğine katılan Belediye Başkan Vekili Volkan Soğancılar, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert ile Celal Yılmaz'a katılımlarından dolayı teşekkür etti.