BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ NURAN BAŞKÜTÜK TÜRK KADINININ SEÇME VE SEÇİLME HAKKINI ELDE EDİŞİNİN 83. YILDÖNÜMÜ SEBEBİYLE BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük, Türk Kadınının Seçme Ve Seçilme Hakkını Elde edişinin 83. Yıldönümü sebebiyle 5 Aralık 2017 Salı günü 9.00 ile 13.00 saatleri arasında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretler kapsamında; Malkara Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Yelda Tunca, Mal Müdürü Ülgen Sadi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Selda Köroğlu, Ceza Mahkemeleri Müdürü Lütfiye Babacanoğlu, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Duygu İlayda Yıldız, Malkara Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Hatice Çolak, Kredi ve Yurtlar Kurumu İlçe Müdür Vekili Songül Günay, Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Lerzan Baykal, Türk Kadınlar Birliği Şube Başkanı Belma Özsoy ve Malkara Diş Hekimi Hatice Kaya'yı ziyaret ederek Kadın Hakları Günü'nü kutlayıp, hediye takdim etti.

Malkara Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Yelda Tunca, Mal Müdürü Ülgen Sadi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Selda Köroğlu, Ceza Mahkemeleri Müdürü Lütfiye Babacanoğlu, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Duygu İlayda Yıldız, Malkara Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Hatice Çolak, Kredi ve Yurtlar Kurumu İlçe Müdür Vekili Songül Günay, Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Lerzan Baykal, Türk Kadınlar Birliği Şube Başkanı Belma Özsoy ve Malkara Diş Hekimi Hatice Kaya gerçekleştirdiği ziyaret için Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.