BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ NURAN BAŞKÜTÜK “TEKİRDAĞ KADINLARI ŞARKÖY'DE BULUŞUYOR” ETKİNLİĞİNE KATILDI

Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük, 11 Ağustos 2017 Cuma günü saat 17.00'de Şarköy Kent Konseyi Kadın Meclisinin ev sahipliğinde Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Malkara Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisinin ortaklaşa düzenlediği İskele Meydanı Kent Konseyi Bahçesinde gerçekleştirilen “Tekirdağ Kadınları Şarköy'de Buluşuyor” etkinliğine katıldı.

“Tekirdağ Kadınları Şarköy'de Buluşuyor” etkinliğine; CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Malkara Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hülya Ertan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan, Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Karauz Tarar, Şarköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Melek Seval, Cumhuriyet Halk Partisi Malkara Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Kurban ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ve CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer konuşmalarını yaptılar.

Yapılan konuşmaların ardından, Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Karauz Tarar ile birlikte İskele Meydanı Kent Konseyi Bahçesinde “Tekirdağ Kadınları Şarköy'de Buluşuyor” etkinliği kapsamında kurulan standları gezdiler.

Etkinlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Malkara Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Hayrabolu Belediyesi, Kapaklı Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Muratlı Belediyesi, Marmara Ereğlisi Belediyesi, Saray Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Süleymanpaşa Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Çerkezköy Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Çorlu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Ergene Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Hayrabolu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Kapaklı Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Şarköy Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Edirne Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Silivri Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Kırklareli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyelerinin el emeği ile ürettikleri ürünler vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Tekirdağlı Kadınların Şarköy'de el emeklerini satışa sundukları tanıtım ve satış standlarının yer alacağı “Tekirdağ Kadınları Şarköy'de Buluşuyor” etkinliği 12 – 13 Ağustos 2017 tarihlerinde devam edecek.