BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ALİ İHSAN USLU DİSK'İN KURULUŞUNUN 51. YILI DOLAYISIYLA BELEDİYE DİSK TEMSİLCİLİĞİNE ZİYARETTE BULUNDU

Malkara Belediye Başkan Vekili Ali İhsan USLU, 13 Şubat 2018 Salı günü saat 10.00'da Disk Genel İş Sendikasının (DİSK) 51. kuruluş yıl dönümü sebebiyle Malkara Belediyesi İş Yeri Baş Temsilcisi Yusuf CEYLAN'a Belediye ek hizmet binasında yer alan DİSK temsilciliği odasında nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette; Belediye Başkan Yardımcısı Celal YILMAZ, Mali Hizmetler Müdürü Mehmet ENGİN, DİSK Malkara Belediyesi İş Yeri Temsilcisi Erol ELGÜN ve Malkara Belediyesi DİSK Sendika Üyeleri Fehim AL, İsmet TAŞACAK yer aldı.

13 Şubat 1967 tarihinde kurulan Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonunun kuruluşunun 51. yılı dolayısıyla DİSK Malkara Belediyesi İş Yeri Baş Temsilcisi Yusuf CEYLAN'ı tebrik eden Belediye Başkan Vekili Ali İhsan USLU, DİSK Malkara Belediyesi İş Yeri Baş Temsilcisi Yusuf CEYLAN'a hediye takdim edip DİSK'in kuruluşunun 51. yılını kutladığını belirtti.

Malkara Belediyesi İş Yeri Baş Temsilcisi Yusuf CEYLAN, Malkara Belediye Başkan Vekili Ali İhsan USLU ve Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Celal YILMAZ'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.