BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ALİ İHSAN USLU ATATÜRK'Ü ANMA VE BARIŞ KOŞUSU'NU YAPAN SPORCULARI KARŞILADI

Malkara Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Uslu, 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 13.30'da  Keşan-Malkara yolu üzerindeki Danışment köyü kavşağı yakınlarında İstanbul Masterleri Atletizm Kulübü sporcularını karşıladı.

Karşılama töreninde; Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, Jandarma Komutanı Bnb. Murat Kızıltan, Malkara İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Remzi Barış, İstanbul Masterleri Atletizm Kulübü Başkanı A. Rıdvan Doğan, Genel Sekreter Zeynep Savcı ve İstanbul Masterleri Atletizm Kulübü sporcuları  yer aldı.

“31. Atatürk'ü Anma ve Barış Koşusu“ kapsamında Selanik'ten Atatürk'ün doğduğu evin bahçesinden alınan toprak, İpsala Sınır Kapısı'ndan İstanbul Masterleri Atletleri tarafından alınıp Keşan-Malkara yolu üzerindeki Danışment köyü kavşağı yakınlarında Malkara Kaymakamı Erkan Karahan'a teslim edildi. Toprak ve Bayrağı öperek teslim alan Malkara Kaymakamı Erkan Karahan  yapmış olduğu konuşmanın ardından İstanbul Masterler Atletizm Kulübü Genel Sekreter Zeynep Savcı'ya toprak ve bayrağı teslim etti.

İstanbul Masterler Atletizm Kulübü yetkilileri Malkara Kaymakamı Erkan Karahan'a, Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Uslu'ya, Jandarma Komutanı Bnb. Murat Kızıltan'a ve Malkara İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Remzi Barış'a teşekkür plaketi takdim ettiler.

İstanbul Masterler Atletizm Kulübü sporcuları 19 Mayıs 2018 sabahı Anıtkabir'de düzenlenecek bir törenle Anıtkabir Müzesinde sergilenmek üzere Anıtkabir Komutanlığına taşıdıkları bayrak ve toprağı teslim edeceklerdir.