BAŞKANLARDAN MALKARA ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ ESNAFINA ZİYARET

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş YURDAKUL, 12 Şubat 2018 Pazartesi günü saat 12.00 'de Malkara Şehirlerarası Otobüs Terminaline giderek Şehirlerarası Otobüs Terminalinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ettiler.

Şehirlerarası Otobüs Terminali ziyaretlerinde; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya ERTAN, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Neşat ERDOĞAN, Şeref ÇETİN, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkan Vekili Hasan Bayram, TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan TAŞKIN, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin CÖMERT, Belediye Meclis Üyesi Nuran BAŞKÜTÜK, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan KÖKTEN, CHP Malkara İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut YENİCELİ yer aldı.

Ziyaret esnasında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş YURDAKUL, Malkara Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafları ile tek tek sohbet ederek Otobüs Terminali hakkında bilgiler alıp, talep ve isteklerini dinleyerek, kendilerine hayırlı işler temennisinde bulundular.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş YURDAKUL, Malkara Şehirlerarası Otobüs Terminali binasında incelemelerde bulundular.

Malkara Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafları, gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirip Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK ve Ulaş YURDAKUL'a teşekkür ettiler.

Ayrıca ziyaretler esnasında Malkara Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bekleyen vatandaşlarla da sohbet eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş YURDAKUL, halkımıza en güzel hizmeti verebilmesi için çalıştıklarını ifade ettiler.