BAŞKAN ULAŞ YURDAKUL'DAN TAZİYE MESAJI

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Diyarbakır'ın Lice ile Bingöl'ün Genç İlçesi arasındaki kırsal bölgede, terör örgütü PKK mensuplarıyla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan güvenlik güçlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul mesajında; "Diyarbakır'ın Lice ile Bingöl'ün Genç İlçesi arasındaki kırsal bölgede, PKK'lı teröristlere karşı yürütülen askeri operasyonda ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan terörist bir grupla sıcak temas yaşandığını ve çıkan çatışma sonucunda iki askerimizin şehit olduğunu, büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Çatışmada hayatlarını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, TSK mensuplarına ve yüce milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.