BAŞKAN ULAŞ YURDAKUL ÇARŞI ESNAFININ VE VATANDAŞLARIN KUTLU DOĞUM HAFTASI'NI KUTLADI

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul 22 Nisan 2015 Çarşamba günü Belediye Meclis Üyesi Volkan Soğancılar ve Gazi Ömer Bey Camii İmam Hatibi Şerif Kırmızı ile birlikte saat 10.00'da çarşı esnafını ziyaret edip, çarşı esnafının ve vatandaşların Kutlu Doğum Haftası'nı kutladı.

Malkara Belediyesi ve İlçe Müftülüğünün ortaklaşa düzenlediği ziyaret programında Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, esnafa hayırlı işler temennilerinde bulunarak, kendilerine Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku isimli kitap ile gül takdim etti.

Ayrıca gerçekleştirilen ziyaretlerde Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul herkesi Kutlu Doğum Haftası sebebiyle 22 Nisan 2015 Çarşamba gecesi İlçe Müftülüğünün Kardelen Düğün Salonunda saat 20.30'da gerçekleştireceği programa davet etti.

Haber Kaynak: Basın ve Halkla İlişkiler