696 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME'NİN 127. MADDESİNİN; GEÇİCİ 23 VE 24. MADDESİ GEREĞİ HİZMET ALIMI ÇALIŞAN İŞÇİLERİN SÜREKLİ KADROLARINA GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

2018 Görüntüleme

24 Aralık 2017 Tarihli ve 30280 Sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan "KHK  / 696 Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname"  ve 1 Ocak 2018 Tarihli ve 30288 Sayılı Resmî Gazete yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 ve Geçici 24 üncü Maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul ve Esaslar" çerçevesinde yapılan ön inceleme ve esas inceleme sonucunda başvuruları kabul edilerek sınava girmeye hak kazanan ve başvuruları red edilen kişilere ait liste ekte belirtilmiştir.