2018 YILI DAMGALI ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİ İÇİN BEYANNAME DÖNEMİ 8 OCAK 2018 PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR

2016 yılı damgalı ölçü ve tartı aletlerinin beyan verme süresi 8 Ocak 2018 tarihinde başlayacak olup, 28 Şubat 2018 tarihinde sona erecektir.

Belediyemiz tarafından üretici ve pazar yeri esnafının kullandığı tüm ölçü ve tartı aletlerinin beyanı; iş yerinde kullanılan ölçü ve tartı aletlerinden elektronik olmayan ibreli mekanik vb. ölçü ve tartı aletlerinin beyanı alınacaktır. İşyerinde kullanılan elektronik ölçü ve tartı aletlerinin beyanları ise yetkili servise verilerek muayeneleri yetkili servis tarafından yapılacaktır. Beyan verecek esnafımızın 28 Şubat 2018 mesai bitimine kadar beyanlarını vermeleri önemle duyurulur. Belirtilen süreler içerisinde müracaat edilmemesi ve damga süresi dolmuş ölçü ve tartı aletlerinin kullanılması halinde 3516 sayılı ölçüler ve ayar kanununun 15 / c maddesine göre 2 bin 101 TL idari para cezası uygulanacaktır. Önemle duyurulur.

Facebook Twitter Youtube