SPORTIF ETKINLIKLER

10 Nisan 2016
ELMALI MAHALLESİ'NDE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİ

Dünya Sağlık Günü etkinlikleri kapsamında Malkara Belediyesi tarafından 10 Nisan 2016 Pazar günü saat 10.00'da Elmalı Mahallesi'nde doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirilecek.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Dünya Sağlık Günü etkinlikleri kapsamında sağlığın önemini vurgulamak amacıyla Elmalı Mahallesi'nde gerçekleştireceğimiz doğa yürüyüşü etkinliğimize Malkaralı bütün hemşerilerimi davet ediyorum.” diyerek herkesi etkinliğe davet ettiğini belirtti.

Elmalı Mahallesi'nde yapılacak olan yürüyüş rotasının tamamı orman yolu ve patikalardan oluşacağı için katılımcıların mevsimine göre giyinmeleri, rahat spor ayakkabı tercih etmeleri, öğle yiyeceği olarak yanlarına aperatif ve hafif yiyecekler almaları, yanlarında su ve özel yiyecekleri bulundurmaları gerekmektedir.

Belediye binası önünden saat 9.30'da Elmalı Mahallesi'ne araç kaldırılacaktır.

01 Mart 2016
YEŞİLAY HAFTASI BAĞIMSIZLIK VOLEYBOL MAÇI

Malkara Belediyesi Yeşilay Haftası Bağımsızlık Voleybol Maçına Tüm Halkımız Davetlidir.

Yer: 14 Kasım Malkara Kapalı Spor Salonu
Tarih: 4 Mart 2016
Saat: 15.00

21 Kasım 2015
MALKARA BELEDİYESİ 2. GELENEKSEL 14 KASIM KURTULUŞ KUPASI TAEKWONDO ŞAMPİYONASI

MALKARA BELEDİYESİ 2. GELENEKSEL 14 KASIM KURTULUŞ KUPASI TAEKWONDO ŞAMPİYONASI MÜSABAKALARI GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

TARİH: 21 KASIM 2015 / CUMARTESİ

SAAT: 10.00 (MAÇLAR) - ÖDÜL TÖRENİ: 15.00

YER: 14 KASIM KAPALI SPOR SALONU MALKARA

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

23 Nisan 2014
İNTERAKTİF EĞLENCE, YARIŞMALAR VE PALYAÇO

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİĞİ İNTERAKTİF EĞLENCE, YARIŞMALAR VE PALYAÇO

Saat: 15:00
Yer: Belediye Parkı
23 Nisan 2014
23 NİSAN İNTERAKTİF EĞLENCE VE YARIŞMALAR

İNTERAKTİF EĞLENCE VE YARIŞMALAR

Saat: 13:00 - 15: 00
Yer: Şehitlik Abide Parkı
15 Mart 2010
MALKARA BELEDİYESİ AÇIK SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ

Belediye Başkanı Birol Kaya; “Turnuvalar belediye bünyesinde oluşturacağımız satranç kulübünün sorumluluğunda devam edecektir.” dedi.

Belediye Başkanı Birol Kaya; Turnuvalar belediye bünyesinde oluşturacağımız satranç kulübünün sorumluluğunda devam edecektir.

Malkara Belediyesi tarafından Kültür Sarayında düzenlenen “Açık Satranç Turnuvası” sona erdi. “Küçükler – Yıldızlar – Gençler / Genel” olmak üzere 3 (üç) kategoride yapılan turnuvaya 58 yarışmacı katıldı.

Turnuva sonunda ödül töreni düzenlenerek dereceye giren sporculara (Altın – Gümüş – Bronz) madalya ile çeşitli ödüller verildi. Ödül töreninde bir konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, turnuvaya katılan gençleri ve diğer yarışmacıları kutladı.

Satranç'ın ilçede bu noktaya gelmesinde emeği geçen antrenör ve hakem hocalarına teşekkür etti.

Sportif ve sosyal etkinliklerin halkın motivasyonunun yükseltilmesi açısından çok önemli olduğuna vurgu yapan başkan Kaya, satranç sporunu ilçe genelinde daha yukarılara taşımak adına maddi – manevi desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.

Satranç turnuvalarının devamından yana olduklarını ve yıl içinde birkaç kez tekrarlanmasını istedi. Malkara Belediyesi bünyesinde oluşturacakları “SATRANÇ KULÜBÜ” nün sorumluluğunda turnuvalar düzenleneceği müjdesini verdi.

Turnuva Organizasyon Sorumlusu Fahri Çelik

(TSF Malkara ilçe temsilcisi)

GÖREV YAPAN HAKEMLER

Mehmet Vardar  Başhakem – İl Hakemi – Merkez İlçe

Necdet Dizman   Masa Hakemi – İl Hakemi – Çorlu

İbrahim İbiş  Bilgisayar Hakemi – Aday Hakem – M. Ereğlisi

Kemal Kef Masa Hakemi – İl Hakemi – Malkara

TURNUVA SONUCUNDA DERECEYE GİRENLER

KÜÇÜKLER (BAYAN):

1- İpek TARİH    2- Fatma DURGUT 3- Arife Nur GEZER

KÜÇÜKLER (ERKEK):

1- Akın ARSLAN   2- H. İbrahim ÇOBAN 3- Yiğit EKER

YILDIZLAR (BAYAN):

1-     Zeliha YILDIRAY 2- Gülsüm DEVECİ 3- Aslı Meyra KÜÇÜK

YILDIZLAR (ERKEK):

1- Fatih GÜVEN 2- Arda ÇEVİKER  3- Denizer İLDENİZ

GENÇLER (ERKEK)

1-     Berk Recep GÜZEL 2- Taner EKİNCİ 3- B. Oğuz AKKAYA

GENEL (ERKEK):

1-     Mümin DÜVENCİ – 2- İdris SEVİH – 3- Hasan ÖZGÜR

Turnuvanın en centilmen sporcusu Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Baş Yardımcısı Şahin Çelebi seçildi.

Turnuvada dereceye girenlerin ödülleri, Belediye Başkanı Birol Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Ünlü, TSF İlçe Temsilcisi Fahri Çelik, İl Baş Hakemi Mehmet Vardar, İl Masa Hakemleri Kemal Kef ve Necdet Dizman, Öğretmen Kemal Akalın tarafından verildi.