SOSYAL ETKINLIKLER

21 Ağustos 2017
DÖNÜŞÜM İYİ GELECEK

Malkara Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) tarafından hazırlanan “Dönüşüm İyi Gelecek” isimli çocuk tiyatrosu, 21 Ağustos 2017 Pazartesi akşamı saat 20.00'da Balabancık Mahallemizde ücretsiz olarak sahnelenecektir.

18 Haziran 2017
BABALAR GÜNÜ

Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Babalar Günü sebebiyle, 18 Haziran 2017 Pazar akşamı saat:21.30'da 100. Yıl Parkı'nda etkinlik gerçekleştirilecektir.

Etkinlikte; Çocuklar babaları ile fotoğraflarını ücretsiz olarak çekilecek olup,çekildikleri fotoğraflara çerçeve yapım atolyesinde çerçeve hazırlayarak babalar günü hediyelerini ücretsiz olarak yapmış olacaklar.

Babalar Günü etkinliğine tüm halkımız davetlidir.

24 Mayıs 2017
AKADEMİ GECESİ VE SERGİSİ

Malkara Belediye Akademisi Kursiyerlerinin hazırlamış olduğu sant gecesi etkinliği gerçekleştirilecektir.

Sanat Gecesi Etkinliği Program Akışı;
- Akademinin Misyon ve Vizyonunun Tanıtımı
- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
- Piyano
- Keman
- Gitar
- Jimnastik 1. Grup
- Drama
- Jimnastik 2. Grup
- Halk Oyunları
- Belediye Akademisi Satranç Turnuvası Madalya Takdimi
- Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un Konuşması
- Tüm Misafirlerle Müzik Eşliğinde Gecenin Kapanışı

Tüm Halkımız Davetlidir.

18 Mayıs 2017
FENER ALAYI

GÜZARGAH : Atatürk Anıtı önünden başlayacak olan Fener Alayı Atatürk Bulvarı, Hacı Leman Camii, Kültür Sarayı Önü, Şehit Temizer Caddesi, Yiğit Polis Karakolu Önü ve 23 Nisan Çocuk Parkı Önünde son bulup, akabinde 'Atatürk Sevgi Duvarı' açılışı gerçekleştirilecektir.

16 Mayıs 2017
GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Malkara Belediyesi tarafından "Gençlik Haftası" kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecektir.
Etkinlikler kapsamında;
- 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü Malkara Belediye Akademisi Gençlik Grubu Vialand Gezisi,
- 16 Mayıs 2017 Salı akşamı saat 21.00 de İlyas Yalçıntaş Gençlik Konseri (Hükümet Meydanı)
- 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü Malkara Belediye Akademisi Gençlik Grubu Karaidemir Piknik
- 19 Mayıs Fener Alayı, Atatürk Sevgi Duvarının Açılışı etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

13 Mayıs 2017
ENGELLİLER GÜNÜ

Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü saat 12.00'de Engelliler Günü kapsamında Karaidemir Barajı'nın piknik alanında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecektir.

Tüm Halkımız davetlidir.

21 Mart 2017
DEDE TORUN AĞAÇLIĞI FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİ

21 Mart Dünya Ormancılık günü kapsamnda Dede Torun Ağaçlığı Fidan dikim etkinliği gerçekleştirilecektir.

Yapılacak olan fidan dikimi etkinliğinde ağacı olmasını isteyen dede ve torunlar 17 Mart 2017 Cuma gününe kadar Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlarımız için Malkara Belediyesi önünden saat 15.00'de araç kaldırılacaktır.

Etkinliğe katılan vatandaşlarımıza Malkara Belediyesi tarafından pilav ve ayran ikramında bulunulacaktır.

Tarih: 21 Mart 2017 / Salı

Saat: 15.30

Yer: Balabancık Göleti

Tüm Halkımız Davetlidir.

14 Şubat 2017
AŞKIN OLSUN MALKARA

Malkara Belediyesi tarafından 14 Şubat 2017 Salı günü 15.00 - 19.00 saatleri arasında Şehitlik Caddesinde "Aşk Olsun Malkara" programı gerçekleştirilecek.

"Aşk Olsun Malkara" etkinliğinde;
- Dilek Ağacı,
- Fotoğraf Çekimi (Aşkınızı ölümsüzleştireceğiniz ücretsiz fotoğraf çekimi ve anında baskı),
- Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi (Fotoğraf Sergisi),
- Mesaj Panosu,
- Dilek ve Eflatun Konseri gerçekleştirilecektir.

Etkinliğre katılan vatandaşlarımıza ve tüm çocuklarımıza
- Kalp Balon Dağıtımı,
- Kalp Magnet Dağıtımı,
- Sıcak Çikolata İkramı,
- Aşkın Simgesi Kırmızı Gül hediye edilecektir.

07 Şubat 2017
SOKAK DEFİLESİ

Malkara Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası iş birliğinde başlatılan"Yerel Kalkınma" temalı açılış gerçekleştirilecektir.

Tarih: 07 Şubat 2017

Yer: Şehitlik Caddesi

Saat: 15.00

25 Ocak 2017
KARNE ŞENLİĞİ

Malkara Belediyesi koordinasyonunda ücretsiz olarak 25 Ocak 2017 Çarşamba günü 12.00 ile 15.00 saatleri arasında Kukla Tiyatrosu ve Kukla Yapım Atölyesi Malkara Kültür Sarayında gerçekleştirilecek.