SOSYAL ETKINLIKLER

14 Kasım 2017
ÇOCUK DEFİLESİ

Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 14 Kasım Malkara'nın Kurtuluşu etkinlikleri kapsamında 14 Kasım 2017 Salı günü 12.00 - 14.00 saatleri arasında Şehitlik Caddesi'nde 5 - 10 yaş çocuklar arası serbest kıyafet çocuk defilesi gerçekleştirilecektir.

Gerçekleştirilecek olan Çocuk Defilesine katılmak isteyen çocuklarımızın aileleri 10 Kasım 2017 Cuma günü saat 17.00 mesai bitimine kadar Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

20 Ekim 2017
MALKARA ET KOMBİNA TESİSİ TEMEL ATMA TÖRENİ

20 Ekim 2017 Cuma günü saat 11.00'de Çavuşköy Mahallesi Ballı Tepe Mevkiinde Malkara Et Kombina Tesisi Temel Atma Töreni gerçekleştirilecektir.

18 Eylül 2017
İLKÖĞRETİM HAFTASI ŞENLİĞİ

Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından İlköğretim Haftası kapsamında 18 Eylül 2017 Pazartesi günü 14.00 - 18.00 saatleri arasında 14 Kasım Caddesi (Ziraat Bankası Önünden Top Meydanına Kadar) "İlköğretim Haftası Şenliği" gerçekleştirilecektir.

Tüm Halkımız Davetlidir.

26 Ağustos 2017
GELENEKSEL 2. KARAİDEMİR BARAJI BALIK TUTMA ETKİNLİĞİ

Malkara Belediyesi tarafından Geleneksel 2. Karaidemir Barajı Balık Tutma Etkinliği 26 - 27 Ağustos 2017 tarihleri arasında Karaidemir Barajı Piknik alanında gerçekleştirilecektir.

Geleneksel 2. Karaidemir Barajı Balık Tutma Etkinliği 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü saat 17.00'de başlayacak olup,
27 Ağustos 2017 Pazar günü saat 17.00'de sona erecektir.

Geleneksel 2. Karaidemir Barajı Balık Tutma Etkinliğinde 3/2 numaralı amatör amaçlı su ürünleri avcılığını düzenleyen tebliğe uygun olarak gerçekleştirilecektir.

Balık Tutma yarışmaları sonucu dereceye giren ilk 3 genç katılımcı ve bayanlara ödüller verilecektir.

Geleneksel 2. Karaidemir Barajı Balık Tutma Etkinliğine katılan vatandaşlarımıza balık ikramları olacaktır.

Geleneksel 2. Karaidemir Barajı Balık Tutma Etkinliğine tüm halkımız davetlidir.

24 Ağustos 2017
ELMALI MAHALLESİ TANITIM ETKİNLİĞİ

Elmalı Mahallesinde Çorlu Festival Gruplarının yer alacağı
ve Malkara Belediye Akademisi'nin el emeği ürünleri ile köy ürünlerinin satışa sunulacağı tanıtım etkinliği gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe Katılan Ülkeler;
Arnavutluk
Bulgaristan
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Kosova
Makedonya
Romanya
Sırbistan

Etkinliğe Katılan İller;
Erzurum
Sinop
Trabzon
Van

Etkinliğe Saat 10.00'da Belediye Önünden Araç Kaldırılacaktır.

21 Ağustos 2017
DÖNÜŞÜM İYİ GELECEK

Malkara Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) tarafından hazırlanan “Dönüşüm İyi Gelecek” isimli çocuk tiyatrosu, 21 Ağustos 2017 Pazartesi akşamı saat 20.00'da Balabancık Mahallemizde ücretsiz olarak sahnelenecektir.

18 Haziran 2017
BABALAR GÜNÜ

Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Babalar Günü sebebiyle, 18 Haziran 2017 Pazar akşamı saat:21.30'da 100. Yıl Parkı'nda etkinlik gerçekleştirilecektir.

Etkinlikte; Çocuklar babaları ile fotoğraflarını ücretsiz olarak çekilecek olup,çekildikleri fotoğraflara çerçeve yapım atolyesinde çerçeve hazırlayarak babalar günü hediyelerini ücretsiz olarak yapmış olacaklar.

Babalar Günü etkinliğine tüm halkımız davetlidir.

24 Mayıs 2017
AKADEMİ GECESİ VE SERGİSİ

Malkara Belediye Akademisi Kursiyerlerinin hazırlamış olduğu sant gecesi etkinliği gerçekleştirilecektir.

Sanat Gecesi Etkinliği Program Akışı;
- Akademinin Misyon ve Vizyonunun Tanıtımı
- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
- Piyano
- Keman
- Gitar
- Jimnastik 1. Grup
- Drama
- Jimnastik 2. Grup
- Halk Oyunları
- Belediye Akademisi Satranç Turnuvası Madalya Takdimi
- Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un Konuşması
- Tüm Misafirlerle Müzik Eşliğinde Gecenin Kapanışı

Tüm Halkımız Davetlidir.

18 Mayıs 2017
FENER ALAYI

GÜZARGAH : Atatürk Anıtı önünden başlayacak olan Fener Alayı Atatürk Bulvarı, Hacı Leman Camii, Kültür Sarayı Önü, Şehit Temizer Caddesi, Yiğit Polis Karakolu Önü ve 23 Nisan Çocuk Parkı Önünde son bulup, akabinde 'Atatürk Sevgi Duvarı' açılışı gerçekleştirilecektir.

16 Mayıs 2017
GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Malkara Belediyesi tarafından "Gençlik Haftası" kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecektir.
Etkinlikler kapsamında;
- 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü Malkara Belediye Akademisi Gençlik Grubu Vialand Gezisi,
- 16 Mayıs 2017 Salı akşamı saat 21.00 de İlyas Yalçıntaş Gençlik Konseri (Hükümet Meydanı)
- 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü Malkara Belediye Akademisi Gençlik Grubu Karaidemir Piknik
- 19 Mayıs Fener Alayı, Atatürk Sevgi Duvarının Açılışı etkinlikleri gerçekleştirilecektir.