SOSYAL ETKINLIKLER

17 Mayıs 2018
AİLE YAŞAM MERKEZİ DEVİR TESLİM TÖRENİ

Malkara'ya Kazandırdıklarımızla Gurur Duyuyoruz!
Hacıevhat Mahallesine inşa edilen Aile Yaşam Merkezi'nin devir teslim törenine tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.

17 Mayıs 2018
SAĞLAMTAŞ MAHALLESİ İÇME SUYU ARITMA TESİSİNİN AÇILIŞI

Sağlamtaş Mahallesi İçme Suyu Arıtma Tesisinin Yenileme İnşaatı'nın tamamlanması münasebetiyle açılış töreni gerçekleştirilecektir.

14 Mayıs 2018
YETİŞKİN MÜZİK GRUBU KONSERİ
Malkara Belediye Akademisi Yetişkin Müzik Grubu Konseri 14 Mayıs 2018 Pazartesi akşamı saat 20.00'de Malkara Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilecektir.

14 Mayıs 2018
TRAKYA'NIN ÜRETEN KADINLARI MALKARADA BULUŞUYOR

Trakya Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyelerinin 'Üreten Kadın' temasıyla hazırladıkları, tanıtım ve satış stantlarının yer alacağı 'Trakya'nın Üreten Kadınları Malkara'da Buluşuyor' etkiliği gerçekleştirilecektir.

04 Mayıs 2018
ATATÜRK ANITI AÇILIŞ TÖRENİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çavuşköy Mahallemize yapılan Atatürk Anıtı'nın 4 Mayıs 2018 Cuma günü saat 11.00'de açılış töreni gerçekleştirilecektir.

Tüm Halkımız Davetlidir.

23 Nisan 2018
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİ

Malkara Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında 23 Nisan 2018 Pazartesi günü 13.00 - 17.00 saatleri arasında Şehitlik Caddesi ile 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında geleceğimizin teminatı çocuklarımıza özel etkinlikler düzenlenecektir.

12 Nisan 2018
AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİ
08 Mart 2018
DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

Malkara Belediye Akademisi'nin Dünya Kadınlar Günü kapsamında 8 Mart 2018 Perşembe günü 16.00 - 20.00 saatleri arasında Malkara Kültür Sarayı'nda El Ürünleri Satış Sergisi standları kurulacaktır.

01 Mart 2018
ÇOCUK KULÜBÜ

Malkara Belediye Akademisi, 10 - 16 yaş arası çocukların sosyalleşmelerine ve eğlenceli vakit geçirmelerine aracılık etmek için önemli bir adım atarak ‘Çocuk Kulübü' kuruyor.

09 Şubat 2018
AFRİN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULACAKTIR

Afrin Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerlerimiz için 9 Şubat 2018 Cuma günü Cuma namazı öncesi Gazi Ömer Bey Camiinde Mevlid-i Şerif okutulacaktır.