SOSYAL ETKINLIKLER

21 Mart 2017
DEDE TORUN AĞAÇLIĞI FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİ

21 Mart Dünya Ormancılık günü kapsamnda Dede Torun Ağaçlığı Fidan dikim etkinliği gerçekleştirilecektir.

Yapılacak olan fidan dikimi etkinliğinde ağacı olmasını isteyen dede ve torunlar 17 Mart 2017 Cuma gününe kadar Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlarımız için Malkara Belediyesi önünden saat 15.00'de araç kaldırılacaktır.

Etkinliğe katılan vatandaşlarımıza Malkara Belediyesi tarafından pilav ve ayran ikramında bulunulacaktır.

Tarih: 21 Mart 2017 / Salı

Saat: 15.30

Yer: Balabancık Göleti

Tüm Halkımız Davetlidir.

14 Şubat 2017
AŞKIN OLSUN MALKARA

Malkara Belediyesi tarafından 14 Şubat 2017 Salı günü 15.00 - 19.00 saatleri arasında Şehitlik Caddesinde "Aşk Olsun Malkara" programı gerçekleştirilecek.

"Aşk Olsun Malkara" etkinliğinde;
- Dilek Ağacı,
- Fotoğraf Çekimi (Aşkınızı ölümsüzleştireceğiniz ücretsiz fotoğraf çekimi ve anında baskı),
- Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi (Fotoğraf Sergisi),
- Mesaj Panosu,
- Dilek ve Eflatun Konseri gerçekleştirilecektir.

Etkinliğre katılan vatandaşlarımıza ve tüm çocuklarımıza
- Kalp Balon Dağıtımı,
- Kalp Magnet Dağıtımı,
- Sıcak Çikolata İkramı,
- Aşkın Simgesi Kırmızı Gül hediye edilecektir.

07 Şubat 2017
SOKAK DEFİLESİ

Malkara Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası iş birliğinde başlatılan"Yerel Kalkınma" temalı açılış gerçekleştirilecektir.

Tarih: 07 Şubat 2017

Yer: Şehitlik Caddesi

Saat: 15.00

25 Ocak 2017
KARNE ŞENLİĞİ

Malkara Belediyesi koordinasyonunda ücretsiz olarak 25 Ocak 2017 Çarşamba günü 12.00 ile 15.00 saatleri arasında Kukla Tiyatrosu ve Kukla Yapım Atölyesi Malkara Kültür Sarayında gerçekleştirilecek.

24 Ocak 2017
UĞUR MUMCU HATIRASINA OKUMA KÖŞESİ

Uğur Mumcu'nun hatırasına kitaplarından oluşan okuma köşesi 24 Ocak 2017 Salı günü saat 13.30'da Uğur Mumcu Parkı'nda açılacaktır.

14 Kasım 2016
MALKARA BELEDİYESİ KURTULUŞ BAYRAMİ ETKİNLİKLERİ

Malkara Belediyesi tarafından, Malkara'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Kurtuluş Bayramı kutlama etkinlikleri 14 Kasım 2016 Pazartesi günü saat 10.00'da Atatürk Bulvarı'nda gerçekleştirilecek resmi kutlama programının ardından 100. Yıl Parkı'nda 12.00 – 15.00 saatleri arasında çocuk şenliği etkinliği yapılacaktır.

Etkinlikler kapsamında 14 Kasım 2016 Pazartesi akşamı saat 19.00'da Fener Alayı yürüyüşü gerçekleştirilecek. Fener yürüyüşünün ardından saat 19.30'da Kültür Sarayı'nda Malkara Belediyesi tarafından düzenlenen 14 Kasım İlkokullar Arası Resim Yarışması, 14 Kasım Ortaokullar Arası Şiir Yarışması, Kurtuluş Koşusu, Kurtuluş Satranç Turnuvası ve Kurtuluş Kupası Kurumlar Arası Futbol Turnuvası ödül töreni düzenlenecek ve dereceye girenlere ödülleri takdim edilecektir.

Ödül töreni sonrası ilk olarak saat.20.00'de Gümilcine Türk Gençler Birliği Halk Oyunları Ekibi Gösterisi ve ardından saat 20.30'da Malkara Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek olan “Her Aşk Biraz Komiktir” isimli tiyatro oyunu sahnelenecektir.

29 Ekim 2016
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 29 Ekim 2016 Cumartesi akşamı saat 19.00'da Malkara Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Fener Alayı gerçekleştirilecektir. Atatürk Anıtı önünden başlayacak olan Fener Alayı; Karakol önü, Cumhuriyet Caddesi(Çevre yolu) ve Malkara Kültür Sarayı önünde son bulacaktır.

Fener Alayı Yürüyüşünün ardından saat 20.00'de Cumhuriyet Kazanımları İsimli Fotoğraf Sergisi, Barkovizyon Gösterimi, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un Konuşması ve Malkara Belediye Akademisi Müzik Grubu Konseri gerçekleştirilecektir.

Etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir.

24 Ekim 2016
KURUMLAR ARASI KURTULUŞ KUPASI HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI

Malkara Belediye Başkanlığı tarafından Kurumlar Arası Kurtuluş Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası 24 Ekim 2016 Pazartesi günü başlayacaktır.

Turnuvaya katılacak olan takımlar 20 Ekim 2016 Perşembe gününe kadar başvuru formlarını Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden tahsis edebilirler. Turnuva toplantı tarihi 21 Ekim Cuma günü saat 14.00' de yapılacak olup aynı gün kura çekimi yapılacaktır.

01 Eylül 2016
YAZ OKULLARI KAPANIŞ TÖRENİ

Malkara Belediye Akademisi Yaz Okulları Kapanış Töreni 01 Eylül 2016 Perşembe günü saat 18.00'de Malkara 14 Kasım Stadyumunda gerçekleştirilecektir.

31 Ağustos 2016
DÜĞÜN DERNEK SÜNNET SİNEMA

Malkara Belediyesinin sinema günleri kapsamında düzenlediği ilk açık hava sinema gösterimi Düğün Dernek 2 Sünnet 31 Ağustıs 2016 Çarşamba akşamı saat 20.00'de Murat Erbay Ortaokulu Bahçesinde ücretsiz gösterimi yapılacaktır.