MALKARA BELEDIYESI KURTULUŞ BAYRAMI ETKINLIKLERI

Malkara Belediyesi tarafından, Malkara'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Kurtuluş Bayramı kutlama etkinlikleri 14 Kasım 2016 Pazartesi günü saat 10.00'da Atatürk Bulvarı'nda gerçekleştirilecek resmi kutlama programının ardından 100. Yıl Parkı'nda 12.00 – 15.00 saatleri arasında çocuk şenliği etkinliği yapılacaktır.

Etkinlikler kapsamında 14 Kasım 2016 Pazartesi akşamı saat 19.00'da Fener Alayı yürüyüşü gerçekleştirilecek. Fener yürüyüşünün ardından saat 19.30'da Kültür Sarayı'nda Malkara Belediyesi tarafından düzenlenen 14 Kasım İlkokullar Arası Resim Yarışması, 14 Kasım Ortaokullar Arası Şiir Yarışması, Kurtuluş Koşusu, Kurtuluş Satranç Turnuvası ve Kurtuluş Kupası Kurumlar Arası Futbol Turnuvası ödül töreni düzenlenecek ve dereceye girenlere ödülleri takdim edilecektir.

Ödül töreni sonrası ilk olarak saat.20.00'de Gümilcine Türk Gençler Birliği Halk Oyunları Ekibi Gösterisi ve ardından saat 20.30'da Malkara Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek olan “Her Aşk Biraz Komiktir” isimli tiyatro oyunu sahnelenecektir.

Tüm halkımız davetlidir.