KÜLTÜREL ETKINLIKLER

27 Mart 2017
ŞAŞKIN

Malkara Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Şaşkın isimli tiyatro oyunu 27 Mart 2017 Pazartesi akşamı saat 20.00'de Malkara Kültür Sarayında Nokta Tiyatrosu oyuncuları tarafından ücretsiz olarak Malkaralılar için sahnelenecek.

30 Ağustos 2016
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI FENER ALAYI

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 30 Ağustos 2016 Salı akşamı saat 20.30'da Malkara Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Fener Alayı gerçekleştirilecektir. Atatürk Anıtı önünden başlayacak olan Fener Alayı; Karakol önü, Çevre yolu, Bahar Turistik Tesisleri önü, Atatürk Bulvarı güzergâhından gidilerek yine Atatürk Anıtı önünde son bulacaktır.

Fener alayı öncesinde saat 20.15'de 30 Ağustos Demokrasi ve Zafer Futbol Turnuvası ile Satranç Turnuvası ödül töreni olacaktır.

30 Ağustos 2016
30 AĞUSTOS DEMOKRASİ VE ZAFER FUTBOL TURNUVASI

Malkara Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Demokrasi ve Zafer Futbol Turnuvası Etkinliği 30 Ağustos 2016 Salı günü 10.00 - 19.00 saatleri arasında Malkara 14 Kasım Stadyumunda u11 ve u12 futbol takımları arasında gerçekleştirilecektir.

02 Haziran 2016
HALK MÜZİĞİ TOPLULUĞU KONSERİ

Malkara Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, 2 Haziran 2016 Perşembe akşamı saat 21.00'de Kültür Sarayında sahne alıp, bir kez daha Malkaralılar ile buluşacak.

27 Mayıs 2016
ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI
Malkara Belediyesi, Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik çevre konulu ödüllü resim yarışması düzenledi.

Malkara'da 8. sınıfa kadar öğrenim gören öğrencileri kapsayan, çevre bilincini aşılamak ve çevreye olan duyarlılığı arttırmak amacıyla ilkokul ve ortaokul olmak üzere iki ayrı kategoriden oluşan çevre konulu ödüllü resim yarışmasında Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev alan öğretmenler tarafından her kategorinin dereceye giren ilk üç resmi belirlenecek.

1.-4. sınıf öğrencileri ve 5.-8. sınıf öğrencileri olmak üzere iki ayrı kategoride değerlendirilecek olan ödüllü resim yarışmasında öğrenciler, serbest resim tekniği ve serbest boyama tekniği ile yapmış oldukları çalışmalarla 27 Mayıs 2016 Cuma gününe kadar yarışmaya katılabilecekler.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce her kategorinin dereceye giren ilk üç resminin tespiti yapıldıktan sonra sonuçlar Malkara Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bildirilecek. Yarışmaya katılarak derece alan öğrencilere ödülleri ise 3 Haziran 2016 Cuma günü Şehitlik Parkı'nda gerçekleştirilecek olan programda verilecek.
14 Mayıs 2016
DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ

14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ KAPSAMINDA DÜZENLENECEK OLAN PROGRAMA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

10 Mayıs 2016
SAKATA GELDİK
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Sakata Geldik isimli tek kişilik stand-up gösterisi 10 Mayıs 2016 Salı gecesi saat 20.00'de Malkara Kültür Sarayında ücretsiz olarak Malkaralılar için sahnelenecek.
29 Nisan 2016
BALIKÇI VE SİHİRLİ DENİZ KABUĞU

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ücretsiz olarak düzenlediği Balıkçı ve Deniz Kabuğu isimli çocuk tiyatro oyunu 29 Nisan 2016 Cuma günü Kültür Sarayında Malkaralı çocuklar için sahnelenecek.

Cahit Kaşıkçılar'ın yazıp yönettiği, hem eğlendirici hem de öğretici çocuk tiyatro oyunu 11.00 ve 14.00 saatlerinde iki seans halinde sahnelenecektir.

23 Nisan 2016
23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ

Malkara Belediyesi tarafından 23 Nisan 2016 Cumartesi günü 13.00 - 19.00 saatleri arasında 23 Nisan Çocuk Şenliği programı gerçekleştirilecek.

23 Nisan Çocuk Şenliği programında eğlenceler Abide Parkı, Belediye Parkı ve Şehitlik Caddesi üzerinde yapılacak.

Palyaço şov, yüz boyama etkinliği, eğlenceli yarışmalar, ritim atölyesi, boyama bezi, resim sergisi ve karikatürist Abide Parkında, sokak tenisi, Belediye Akademisi El Sanatları Sergisi, 23 Nisan mesaj panosu, parti maskeleri atölyesi ve resim atölyesi Belediye Parkında, animasyon ekibi, 23 Nisan Meleği çerçevesi ve katılım belgesi dağıtımı her iki parkta, balon, pamuk şeker, popcorn ve Türk Bayrağı dağıtımı, tahta bacak, maskotlar, hayal kahramanları ve sokak çalgıcıları ise Şehitlik Caddesinde yer alacak.

13.00: Şenlik Açılışı (Abide Parkı)

13.30: Resim Yarışması Ödül Töreni (Abide Parkı)

14.00: Sihirbaz Gösterimi (Abide Parkı)

14.30: Ateşbaz Gösterimi (Abide Parkı)

15.00: Kukla Tiyatrosu (Abide Parkı)

16.00: Sihirbaz Gösterimi (Belediye Parkı)

16.30: Ateşbaz Gösterimi (Belediye Parkı)

Not: Şişme oyun parkurları gün içerisinde Hüseyin Köse İlkokulu ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Eski Malkara Lisesi) bahçelerinde gerçekleşecektir.

20 Nisan 2016
YARGI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Yargı isimli tiyatro oyunu 20 Nisan 2016 Çarşamba gecesi saat 20.00'de Malkara Kültür Sarayında ücretsiz olarak Malkaralılar için sahnelenecek.

Not: 12 yaşından küçük çocuklar Yargı isimli tiyatro oyununa alınmayacaktır.