KÜLTÜREL ETKINLIKLER

27 Nisan 2017
TERS KÖŞE

Malkara Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Ters Köşe isimli tiyatro oyunu 27 Misan 2017 Perşembe akşamı saat 20.30'da Malkara Kültür Sarayında ücretsiz olarak Malkaralılar için sahnelenecek.

23 Nisan 2017
23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ
Malkara Belediyesi tarafından 23 Nisan 2017 Pazar günü 13.00 - 19.00 saatleri arasında 23 Nisan Çocuk Şenliği programı gerçekleştirilecek.

23 Nisan Çocuk Şenliği programında eğlenceler Abide Parkı, 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Şehitlik Caddesi üzerinde yapılacak.

Animatör, sihirbaz, jonglör, akrobat, rüzgar çamı yapım atölyesİ, animasyon, balon batlatma atölyesi, al baskı-sünger atölyesi, resim çekim alanı(Atatürk ve Çocuk), türk bayraklı balon dağıtımı, yapboz dağıtımı, mousepad dağıtımı, yoğurt ikramı, dilek ağacı, çocuk gözüyle Atatürk resim sergisi, masal kahramanları, paylaço, yüz boyama etkiliği, sokak çalgıcıları, duvar boyama etkinliği, belediye akademisi öğrencilerinin müzik performansı, çocuk kulübü başvuru alanı ve 23 Nisan dergisi dağıtımı etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliklerimize vatandaşlarımız ve çocuklarımız davetlidir.
07 Nisan 2017
HÜRRİYET CADDESİ AÇILIŞ ETKİNLİKLERİ

Hürriyet Caddesi'nin açılışı kapsamında 7 Nisan 2017 Cuma günü çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecektir.
Etkinlikler kapsamında;
Saat: 15.00'de Hürriyet Caddesi açılışı,
Hürriyetimizin Sembolü Bayrak Yürüyüşü,
Edirne Belediye Bandosu Gösterimi,
Çocuklar için eğlenceli etkinlikler düzenlenecektir.

Not: Etkinliklere katılan çocuklara kalem seti hediye edilecektir.

Tüm Halkımız Davetlidir.

05 Nisan 2017
OTOGAR AÇILIŞ

Malkara Otobüs Terminalinin Açılış Töreni gerçekleştirilecektir.

Tüm Halkımız Davetlidir.

27 Mart 2017
ŞAŞKIN

Malkara Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Şaşkın isimli tiyatro oyunu 27 Mart 2017 Pazartesi akşamı saat 20.00'de Malkara Kültür Sarayında Nokta Tiyatrosu oyuncuları tarafından ücretsiz olarak Malkaralılar için sahnelenecek.

30 Ağustos 2016
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI FENER ALAYI

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 30 Ağustos 2016 Salı akşamı saat 20.30'da Malkara Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Fener Alayı gerçekleştirilecektir. Atatürk Anıtı önünden başlayacak olan Fener Alayı; Karakol önü, Çevre yolu, Bahar Turistik Tesisleri önü, Atatürk Bulvarı güzergâhından gidilerek yine Atatürk Anıtı önünde son bulacaktır.

Fener alayı öncesinde saat 20.15'de 30 Ağustos Demokrasi ve Zafer Futbol Turnuvası ile Satranç Turnuvası ödül töreni olacaktır.

30 Ağustos 2016
30 AĞUSTOS DEMOKRASİ VE ZAFER FUTBOL TURNUVASI

Malkara Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Demokrasi ve Zafer Futbol Turnuvası Etkinliği 30 Ağustos 2016 Salı günü 10.00 - 19.00 saatleri arasında Malkara 14 Kasım Stadyumunda u11 ve u12 futbol takımları arasında gerçekleştirilecektir.

02 Haziran 2016
HALK MÜZİĞİ TOPLULUĞU KONSERİ

Malkara Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, 2 Haziran 2016 Perşembe akşamı saat 21.00'de Kültür Sarayında sahne alıp, bir kez daha Malkaralılar ile buluşacak.

27 Mayıs 2016
ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI
Malkara Belediyesi, Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik çevre konulu ödüllü resim yarışması düzenledi.

Malkara'da 8. sınıfa kadar öğrenim gören öğrencileri kapsayan, çevre bilincini aşılamak ve çevreye olan duyarlılığı arttırmak amacıyla ilkokul ve ortaokul olmak üzere iki ayrı kategoriden oluşan çevre konulu ödüllü resim yarışmasında Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev alan öğretmenler tarafından her kategorinin dereceye giren ilk üç resmi belirlenecek.

1.-4. sınıf öğrencileri ve 5.-8. sınıf öğrencileri olmak üzere iki ayrı kategoride değerlendirilecek olan ödüllü resim yarışmasında öğrenciler, serbest resim tekniği ve serbest boyama tekniği ile yapmış oldukları çalışmalarla 27 Mayıs 2016 Cuma gününe kadar yarışmaya katılabilecekler.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce her kategorinin dereceye giren ilk üç resminin tespiti yapıldıktan sonra sonuçlar Malkara Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bildirilecek. Yarışmaya katılarak derece alan öğrencilere ödülleri ise 3 Haziran 2016 Cuma günü Şehitlik Parkı'nda gerçekleştirilecek olan programda verilecek.
14 Mayıs 2016
DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ

14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ KAPSAMINDA DÜZENLENECEK OLAN PROGRAMA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.