GELENEKSEL 2. KARAIDEMIR BARAJI BALIK TUTMA ETKINLIĞI

Malkara Belediyesi tarafından Geleneksel 2. Karaidemir Barajı Balık Tutma Etkinliği 26 - 27 Ağustos 2017 tarihleri arasında Karaidemir Barajı Piknik alanında gerçekleştirilecektir.

Geleneksel 2. Karaidemir Barajı Balık Tutma Etkinliği 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü saat 17.00'de başlayacak olup,
27 Ağustos 2017 Pazar günü saat 17.00'de sona erecektir.

Geleneksel 2. Karaidemir Barajı Balık Tutma Etkinliğinde 3/2 numaralı amatör amaçlı su ürünleri avcılığını düzenleyen tebliğe uygun olarak gerçekleştirilecektir.

Balık Tutma yarışmaları sonucu dereceye giren ilk 3 genç katılımcı ve bayanlara ödüller verilecektir.

Geleneksel 2. Karaidemir Barajı Balık Tutma Etkinliğine katılan vatandaşlarımıza balık ikramları olacaktır.

Geleneksel 2. Karaidemir Barajı Balık Tutma Etkinliğine tüm halkımız davetlidir.