23 NISAN ÇOCUK ŞENLIĞI

Malkara Belediyesi tarafından 23 Nisan 2017 Pazar günü 13.00 - 19.00 saatleri arasında 23 Nisan Çocuk Şenliği programı gerçekleştirilecek.

23 Nisan Çocuk Şenliği programında eğlenceler Abide Parkı, 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Şehitlik Caddesi üzerinde yapılacak.

Animatör, sihirbaz, jonglör, akrobat, rüzgar çamı yapım atölyesİ, animasyon, balon batlatma atölyesi, al baskı-sünger atölyesi, resim çekim alanı(Atatürk ve Çocuk), türk bayraklı balon dağıtımı, yapboz dağıtımı, mousepad dağıtımı, yoğurt ikramı, dilek ağacı, çocuk gözüyle Atatürk resim sergisi, masal kahramanları, paylaço, yüz boyama etkiliği, sokak çalgıcıları, duvar boyama etkinliği, belediye akademisi öğrencilerinin müzik performansı, çocuk kulübü başvuru alanı ve 23 Nisan dergisi dağıtımı etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliklerimize vatandaşlarımız ve çocuklarımız davetlidir.